JIPPI! Første utenlandske foredraget mitt om barn med ulike diagnoser!

Da er mitt første foredrag i utlandet gjennomført, og jeg kan puste lettet ut. 😅 En spennende og utrolig utfordrende reise, spesielt på det mentale plan. 😉 Men så lærerikt og samtidig givende på alle mulige måter. Å få treffe noen av de fremste innenfor lys, frekvenser, og Quantum fields, Bevissthet... Bioenergi/Biofysikk og direkte måling av energi... jeg er så heldig. 🙏 Og når jeg nå i tillegg har blitt invitert til å holde mitt foredrag i 4 land i tre forskjellige verdensdeler på flere store konferanser, er det mye mer enn jeg noensinne hadde drømt om. 🦋 Takk til alle jeg har møtt disse dagene i Pula, og som har vært her og er med på å åpne veien videre inn til alle de barn og unge som trenger en ekstra døråpner for å bli forstått, respektert og hjulpet på en vei med lys, frekvenser og ord som løfter og bygger broer. 🥰 Både på cellenivå og i en travel hverdag der de blir sett for det vakre mennesket som bor bak masken med støy, uro, aggresjon og fortvilelse. Jeg VET at vi kan hjelpe. 👶 Ikke alle, men absolutt mange. Så hvorfor ikke gi disse barna en sjanse fra starten? 🌈🦋 🌈

English version; 🇬🇧

So, my very first lecture abroad is over, and I can breathe easily. 😅An exiting and incredible challenging journey, especially mentally. 😉 But at the same time, so amazingly wonderful in all ways. To meet so many highly respected persons and experts in their field, have been a tremendous experience, and I feel so lucky. To be invited to 4 countries in 3 different areas of the world, is really a vote of confidence, and I feel really honoured. 🥰
I so much want to thank collegues and friends here in Pula that made our days together unforgettable.

These days have opened my path to really dare to go on in my work to help children and young people by therapy of light and coaching by heart. 🤗
To build bridges and help opening doors to make these dear children and young people of our times dare to open up their heart to themselves and others. And be the beautiful human beings they really are behind their mask of inner noise, aggression, unrest and despair.
I know we can not help them all, but at least we can make it a try, before medicines and years of other treatments are proven.
WHY NOT give them a reasonable chance??? 💙🙏


My ILA collegue and friend, Anadis Martel introduces me at the ILA conference in Pula the 21st of September. My very first lecture abroad.

My ILA collegue and friend, Anadis Martel introduces me at the ILA conference in Pula the 21st of September. My very first lecture abroad.