Èn uke igjen...

Kun èn liten uke igjen til jeg står på et podie i Kroatia og snakker om min behandling med lys og frekvenser på barn og unge.

Mitt Pilotprosjekt skal presenteres for opp til 150-200 mennesker, og jeg er superspent, og litt nervøs.

Men- jeg brenner for denne jobben, jeg må ha en av de beste jobbene i landet, tenk å kunne snu sinnet og hverdagen til små barn, store barn og unge voksne fra en hverdag med støy i hodet, vanskelige dager og frustrasjon til lysere dager, smil og lettelse både i hodet og i sinnet.
Kun ved hjelp av lys og frekvenser!

HVORFOR er dette så viktig?
Jo, fordi mange unge i dag får sekkebetegnelsen ADHD, ADD, ved siden av aggresjon, ekstrem adferd, søvnproblemer, indre uro, angst, Dysleksi etc.
Mange får medisiner som ofte gjør vondt verre, og hvor de bærer en maske der ingen titter inn. Å SE det barnet eller den ungdommen som sitter foran meg og etter noen minutter titter opp, og gir slipp, er en utrolig opplevelse.
Å få en klem av et lite menneske på 10 år, som aldri noen gang har gitt bort en klem frivillig, allerede etter aller første behandling, en solstråle som gjemmer seg bak støy og fakter, og som etter èn eneste behandling med Posturologi, lateralisering av hjernehalvdelene og lys, skinner i øynene og ler, det er en følelse det nesten er umulig å beskrive.
Og som i går, en liten uke etterpå kommer med et stort smil om munnen og sier at han har vært så glad hele uken, mens lærerne ikke forstår noen ting og ringer hjem og lurer på hva som har skjedd! På èn liten uke!
Dette er ekte “medisin” som bygger opp, og ikke ned, som gir tillit, som løfter og hvor den vakre lille sjelen endelig ser et lys å strekke seg etter, nemlig seg selv i sin egen kraft.

Det er etterhvert blitt så utrolig mange vakre historier i klinikken min, som handler om TO ting;

 1. Å bli sett som den sensitive, kreative, snille og redde lille eller eldre personen som sitter i sofaen min ved første møte og har låst hjertet for ikke å bli såret igjen og igjen.

 2. Det andre handler om lyset som behandling. Samkjøre hjernehalvdelene med lys så de jobber bedre sammen, gi ulike farger med lys på kroppen, fotoner som går inn og åpner opp skjulte skatter som ligger der og venter på å bli åpnet. Lys sammen med en liten dose coaching som gir personen foran meg en følelse av håp, mestring og glede. Som forsiktig åpner hjerte, lirker opp en liten bit ad gangen, for å se om dette virkelig er sant.
  Og ofte, hvor øynene igjen skinner, som på dette barnet ovenfor, der han selv med et WOW så at øynene hans var forandret når han kom ut etter første behandling.

  Dette er fremtidens medisin for mange mennesker på mange plan og med ulike diagnoser. Barn er lette å jobbe med, de er så mottagelige, og er åpne når tilliten er gjensidig.

  Og nei, vi kan selvsagt ikke hjelpe alle, men når jeg ser at jeg i de siste 10 årene har hjulpet rundt 80% av de barn og unge som har kommet, må vel det sies å være ganske så bra.

  Nå er det på tide å gå tilbake til foredraget, der jeg skal ferdigstille mitt foredrag som en slags story med noen av mine herlige pasienter i mitt Pilotprosjekt.

  Og med denne lille og utrolige sterke meldingen fra mammaen til en gutt som kom til meg da han var 5 år, og som i dag er ved å bli en nydelig ung mann på 12, avslutter jeg dette innlegget med morens ord som jeg fikk for 3 uker siden;
  “Tusen takk. Du vet at vår historie får du alltid lov til å bruke. Jeg er så takknemlig for at vi kom til deg og at din behandling traff oss midt i hjertet. Du er vår reddende engel i fortiden, i nåtid og i fremtiden.”

  Kjenner du til noen som sliter, er det bare å ta kontakt her inne på min hjemmeside, for mer info eller for time.
  Tirsdag 8. oktober vil jeg ha et foredrag på min klinikk om min reise til Kroatia, om mitt Pilotprosjekt og hvordan jeg jobber med barn og unge. Mer info legges ut i løpet av helgen på fb-sidene Hjertekraft og Veien inn til Hjertet.
  Velkommen!

  En fin dag ønskes deg med varm hilsen fra Anne. <3