Å bli sett og leve i sin egen sannhet.

Å se og bli sett kan gjøre et hav av forskjell. 🤭
Wow, for en spennende uke på klinikken som berører meg dypt inn i hjertet. 
Denne uken har jeg hatt 5 unge piker/damer innom klinikken min. 
Hver eneste en av dem, vakre sarte sjeler som hver for seg sliter med sine tema og ikke helt klarer å se seg selv. Eller skal jeg heller si, ikke TØR å se seg selv for den vakre personen hver og en av dem er. 
Etter bare 2 of 4 behandlinger på to av disse, har de begge kommet med tilbakemeldinger som er helt unike, idet de har klart å se seg selv på en ny måte, brutt mønstre og gjort og sagt ting de ikke drømte om å tørre for bare få uker siden.👌
Når jeg opplever denne forvandlingen i mennesker, blir jeg helt bergtatt. Jeg kjenner en enorm takknemlighet for at de som kommer inn i klinikken, kan klare å begynne å se sitt potensiale, kjenne på at selvfølelsen, som ligger INNI oss, begynner å vokse. Noe som igjen er med på å løfte personen både på det bevisste, men også på det ubevisste plan. 
Å se pasientene mine "bakenfor" de som sitter foran meg, og gi trygghet og ekthet i form av å lytte og være tilstede, er noe av det mest spennende jeg jobber med. 
Være med på en reise som virkelig kan blåse liv i personens egen sannhet, og det den personen lengter etter å sette ut i livet. 
Nettopp det og ikke bli sett eller hørt, er ofte kjernen til mange triste skjebner og ensomhet. Vi blir ikke sett, ikke hørt, vi er superbusy med å være busy.. det er jo trenden hos svært mange i dag. Og i tillegg er vi eksperter på å lytte til alle andre enn oss selv i redsel for å bli avvist eller ikke likt.
Tenk om vi kunne brukt sansene våre til å bry oss litt ekstra. Bry oss om å se oss selv for den fine personen vi er, titte inn i oss selv på sjelenivå. Og samtidig se den vi møter på vår vei med samme energi, samme entusiasme og glede. 
Løfte i flokk og virkelig bry oss om hverandre. 
Det å vise et medmenneske at det å leve i sin egen sannhet, og være tro mot seg selv, det er det største vi kan gjøre for oss selv. Og lede oss selv og hverandre i riktig retning. 👣

Hva med denne helgen... se oss litt rundt alle sammen og gi litt mer av oss selv til en som trenger oss??? 
Og samtidig ta godt vare på oss selv. 💙

Ha en fin fredag med varm hilsen fra Anne. 🤗

Å leve i din egen sannhet, er det viktigste vi gjør, uansett hvem og hva og hvor vi er i Livet.

Å leve i din egen sannhet, er det viktigste vi gjør, uansett hvem og hva og hvor vi er i Livet.