Tid til ettertanke etter mitt foredrag i Kroatia om de barna som aldri passer inn....

Tid til ettertanke... ☺️
Små vakre snøflak drysser nedover et allerede delvis hvitt fjell-landskap. Turen med en superglad Rosso som løper hit og dit med 15 meter langline i helene, er overlykkelig, mens jeg med stooore lange støvler henger etter i beste farten jeg klarer... 😅 Etter en enkel frokost, en god natts søvn på svært lenge, sitter jeg nå inne i min varme og gamle hytte og nyter en hææærlig og velfortjent kaffekopp- og med min beste venn liggende på et teppe ved siden av meg, ja, i sofaen. 🐹

Jeg prøver å kjenne inn på de siste par ukene, som har vært veldig spesielle.
Mitt foredrag i Kroatia for snart to uker siden har sunket inn, og i går kom en slags "dom";
Min beste bursdagspresang ever: 🎤
Jeg ble ratet til NUMMER 5. BESTE av vel 20 foredragsholdere! 💝
Jeg kjenner en underlig og samtidig overveldende takknemlighet og glede over denne plassen.
Mitt aller første foredrag i utlandet om det jeg så sterkt tror på og jobber med daglig, nemlig lys som behandling av barn og unge med ulike typer diagnoser som ADHD, ADD, Dysleksi, Autisme, adferdsproblemer, aggresjon og andre type problemer som det ofte er vanskelig og vondt å sette ord på. 😏
Nå ser jeg at mitt budskap har en innvirkning, og når jeg vet at de som var tilstede under mitt foredrag i stor grad er leger, psykologer, professorer, fysikere og andre høyt utdannede fagfolk, kjenner jeg på at det nytter å prøve og endre en kurs som i mine øyne er fullstendig skakk-kjørt.
For HVA er egentlig ADHD og ADD? 💭

Ut fra min erfaring i 10 år nå med min lysbehandling og coaching av barn og unge, er disse diagnosene satt på alt for mange barn som viker unna A4-skjemaet!
Er de alle virkelig så syke og trenger medisiner, som ofte er resultatet? Eller kan det være at dette er de "nye" barna, med høy sensitivitet, langt utover det som er "vanlig"?
Kan det faktisk være at hjernehalvdelene ikke jobber optimalt sammen?
Kan det være at disse barna lider under uro og støy i hodet som gjør det umulig for dem og klare hverdagen sin? Uten noe som helst verktøy for å kunne beskytte seg?
Jeg VET at det svaret er ja!!!
Ofte er disse barna fortvilte og nydelige sjeler, som kjenner på en enorm fortvilelse fordi de ikke blir sett og forstått. De har ikke verktøyet som kan hjelpe dem til å forstå hva som er galt, og det har heller ikke mange behandlere og skolen i sin helhet.

Disse barn og unge trenger hjelp til å få hjernehalvdelene på track, ved lys og frekvenser, de trenger å bli sett og få tilgang til å finne frem til den nydelige personen de er bak masken av utrygghet, sinne, aggresjon eller i en boble der de gjemmer seg bort og "forsvinner" i klasserommet og i venneflokken.

Å vite at mitt budskap har blitt så godt mottatt, og at jeg nå er invitert til 4 land over hele verden for å holde dette foredraget, det er nesten ikke til å tro. Jeg er takknemlig om jeg kan være med på åpne noen dører som vil gi "disse barna" og unge en nøkkel der de vil kunne leve sitt liv i pakt med den ofte kreative, snille, begavede og dyktige personen de er.

Ønsker vi at alle disse skal gå på medisiner og endeløse samtaler i stedet for å hjelpe dem til å finne sitt potensiale?

Har DU tenkt over hvordan verden hadde sett ut UTEN barn med såkalt ADHD eller andre diagnoser???
Ikke så mange oppfinnelser, store idèer og fantastiske kreative ting hadde blitt til, uten nettopp de som er litt "utenfor A4-arket" ! Tenk over det. 💝🎤💝🎤💝

TIRSDAG 8. OKTOBER holder jeg mitt foredrag på klinikken min AKI Akupunktur i Akersgaten 67 kl 18.30.
Se invitasjon/ arrangement på fb-siden AKI Akupunktur og Traumeklinikk eller på fb-siden min Hjertekraft.
Kvelden koster kr 300.-, påmelding via min hjemmeside.
Velkommen. 🤗
Takknemlig om du vil dele dette innlegget. 💝

Å bli ratet til den 5. beste foredragsholder av vel 20, mitt aller første foredrag i utlandet har gitt meg en tro på at mitt budskap er så viktig. Føler en enorm glede og takknemlighet.

Å bli ratet til den 5. beste foredragsholder av vel 20, mitt aller første foredrag i utlandet har gitt meg en tro på at mitt budskap er så viktig. Føler en enorm glede og takknemlighet.